Gitaarles in Apeldoorn
GuitarBeat 

De gitaardocenten

Op zoek naar een gitaardocent in Apeldoorn? Lees hieronder meer!

Onze visie 

Muziek heeft een positief effect op lichaam en brein, kan werken als uitlaatklep en afleiding. Wij hopen hier tijdens onze muzieklessen in Apeldoorn aan bij te dragen. Klopt jouw hart ook voor muziek? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 


Wie zijn wij?

Mijn naam is Lobke Stel, ik groeide muzikaal op met veel (hard)rock muziek van bands als Deep Purple en ACDC.  Als beginnend gitariste heb ik veel in pop- en rockbandjes gespeeld. Later verdiepte ik me meer in blues en jazz muziek  en ontdekte mijn passie voor improvisatie. Na een vooropleiding jazz & pop van het Conservatorium werd ik toegelaten op zowel de popacademie van Artez als de jazzafdeling van het Fontys Conservatorium. 

Als gitaardocent focus ik me vooral op hetgeen waar de leerling behoefte aan heeft. Basisvaardigheden zoals theorie en noten lezen zijn belangrijk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker. Zelf was ik vroeger continu bezig om beter te worden, waardoor ik nog weleens wilde vergeten om ook gewoon lol te hebben, heel zonde! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te zorgen dat het leuk blijft.‚ÄĚ

Inmiddels heb ik de lol weer teruggevonden en wil ik de (beginnende) gitarist graag helpen zich verder te ontwikkelen. Momenteel speel ik in een Rotterdamse jazzband en in de band van Reitse Giesbers (zangdocent VoiceBeat) genaamd Soulitary Collective. Voor een campagne van het Nationaal Ouderenfonds speelde ik recent de gitaar in. Deze single werd landelijk gepromoot.Tijdens het bijbehorende benefiet concert speelde ik met mijn band voor +/- 1000 toeschouwers. 
Ik ben Steven Ochoa Saif, ik begon op 12 jarige leeftijd met het volgen van gitaarlessen. Later richtte ik me op het spelen van de basgitaar. In eerste instantie verdiepte ik me in blues, jazz, pop, rock, soul & latin. Ik geef in alle stijlen les. 

Op het Conservatorium heb ik me weten te ontwikkelen tot all-round gitarist en hier leerde ik de kneepjes van het vak.  Ik heb veel ervaring in het geven van gitaarles en basgitaarles. Theorie op een leuke manier verpakken en luisteren naar de leerling vind ik belangrijk. Ook vind ik het belangrijk dat de leerling zich op zijn/ haar gemak voelt, ik ben een geduldige gitaardocent. Daarnaast kenmerken mijn lessen zich door het persoonlijke imago omdat ik graag inspeel op jouw muzikale wensen en behoeften.

Indien jij een (bas)gitaardocent zoekt die didactisch sterk is en graag met je mee denkt, schroom dan niet en boek een gratis proefles!  Alle niveau's zijn welkom . Tot in de les!


Leerling Gerrit: ''Nu ik als gastgitarist weer in enkele bandjes speel, reikt hij me handige tips aan, als 'bandcoach'. Steven is vooral ook didactisch sterk: hij weet te bereiken dat ik het oefenen niet te makkelijk neem, maar goed voorbereid aan de les begin. Hij weet bij mij de juiste toon aan te slaan''. Lees meer  


  Interesse in het nemen van gitaarles in Apeldoorn bij GuitarBeat ? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles